Taas täydennystä kokoelmiin. Pian on kuppeja niin paljon että tila loppuu, täytyy alkaa valikoimaan vain ihanimmat tai esim. jonkun sävyiset tai jotain.
126643.jpg
Tilattiin tytön kanssa muutama viikko sitten jostain kuponkiuutisista lapsille tarkoitetun askartelukerho paketin, tänään se sitten saapui. Ensimmäinen paketti maksoi vain postikulut, 3,90. Ja paketin saa pitää vaikka ei enemmän tilaisikaan. Askartelupaketteja tulee kerran kuukaudessa ja joka kerta on eri aihe, tälläkertaa tuli materiaalia korttien valmistukseen. Tytär oli ainakin innoissaan. Ajattelin että katsotaan vielä ensi kuun paketti miltä se näyttää. Paketti maksaa muistaakseni n. 12€ + postikulut. Netti osoitetta ei ole mutta postiosoite on Pysselklubben/Askartelukerho, Box 12113, 40242 Göteborg.
126644.jpg
Sisältö oli:
15 A5 korttia, 8 A6 korttia, mulperipaperia, 6 kirjekuorta, värillistä narua, kimalleliimaa, helmiä, minilasikuulia 3 väriä, metallilankaa, kukkalävistin, kaksipuolista teippiä ja liimapaperia, tarratyynyjä, hopeakynä ja kortinteko ohjeita. Ainakin tämä päketti oli hintansa arvoinen.