Pakko oli ottaa välillä vähän väliaikakuvia nukkekotiprojektista. Raksalla on ollut vähän aikaa hiljaista kun olen odotellut tilaustani Minimaailmasta. Eilen se vihdoinkin tuli, toimitus kyllä oli todella nopeaa. Tilauksen tein muistaakseni viime torstaina ja eilen tiistaina paketti oli jo minulla. Tilasin ikkunoita, tapetteja ja kaakelilattian kylppäriin. Ikkunat on vielä tarkoitus maalata valkoisiksi. Paketeissa oli mukana "lasitkin" mutta minä tyhmä luulin että se oli joku pahvinpala kun siinä oli päällä molemmin puolin ruskeaa liima paperia. Heitin tietysti roskiin, tänään sitten hokasin kun avasin toista pakettia että siinähän on lasi mukana, äkkiä sitten kaivelemaan roskapussia ja löytyihän se. Ulkoseinät maalasin vaaleansinisellä, on sitten sävysävyä huoneen kanssa johon talo tulee. Ajattellin kyllä ensin harmaata mutta eräs sai ylipuhuttua siniseen. Katon väri on viellä mietinnässä, ajattelin tummanharmaata tai mustaa.
607247.jpg

607258.jpg
Lattia materiaaleina olen käyttänyt mahonki  ja koivuviilua. Keittiöön ajattelin tehdä laatta lattian munakennon palasista, näin eräässä blogissa sellaisen ja oli tosi hieno.
607245.jpg
Kylppäristä tuli vihreäsävyinen. Tapetti on löytö mamman vintiltä ja ihastuin siihen vaikka kuvio ehkä on vähän suuri mutta ei haittaa, minä tykkään. Yläosa on kermanväristä kuviopaperia Tiimarista. Keskelle vielä joku lista. Laatta lattia tuli eileisen tilauksen mukana, se on ihan aidon näköinen vaikka on paperia.
607253.jpg
Vanhempienkin huoneen tapetti on mamman vintiltä. Lattia on koivua mutta sen ajattelin lakata valkoisella kuultolakalla. "Laudat on vähän leveät mutta tuli niin rumaa jälkeä kun yritin tehdä niistä kapeampia. Parempi näin.
607254.jpg
Ruokailuhuoneen tapetti on nukkekotiin tarkoitettua. Lattia mahonkia, lakkaus vielä puuttuu.
607255.jpg
Eteisestä tuli vihreäsävyinen. Tapetti on oikeaa tapettia ja kuvio sopivan pientä. Täälläkin lattia mahonkia.
607257.jpg
Ruskeasävyinen tapetti tulee olohuoneeseen, sininen keittiöön ja vaaleanpunainen tytön huoneeseen.
Kyllä tässä vielä puuhaa riittää, mutta valmista ei olekaan tarkoitus tulla heti.