Kansalaisopiston kurssit alkoivat jo pari viikkoa sitten, nyt vähän niistä. Tällä kertaa aloitin Tiffanykurssin, nukke kurssin ja tilkkutyö kurssin, lisäksi menin tytön kanssa nukkekotikurssille. Ohjelmaa on siis melkein joka päivälle, nukkekoti kurssi tosin on vaan parina lauantaina syksyllä  ja toiset 2 keväällä. Siellä valmistetaan nukkekotiin kalusteita ym.
Eilen olin nukkekurssilla, nukke tehdään niin että rangaksi tulee jotain joustavaa kaapelia ja päälle kiedotaan matonkudetta ja sen jälkeen vanua ja iho kangas, saas nähdä minkälainen tulee, hienot suunnitelmat kyllä on. Näin pitkälle pääsin eilen, matonkuteen kietominen vie aikaa ja lisäksi polvet, pohkeet ja kantapäät muotoillaan alkuvaiheessa siksi näyttää vielä vähän pattipolvelta. Nukesta tulee oikean pikkulapsen kokoinen n. 80cm pitkä ja tarkoitus on että se istuu.
                                     208789.jpg
207821.jpg
Tänään menen ensimmäistä keraa tiffanykurssille vaikka se alkoi jo aikaisemmin, on nimittäin ollut työvuoroja juuri pahasti esteenä. Vähän on vielä hakusessa mitä tekis mutta eiköhän se siitä lähde.