ATC-kortit ovat kyllä vieneet minulta koko käden ja tammikuun voisin nimetä ATC-kuuksi mutta päätin että jotain muutakin pitää välillä saada aikaiseksi, niinpä kolusin vähän kaappeja ja tämä sieltä ensimmäisenä kurkisti.
Kummallista että aina pitää aloittaa tekemään kaikkea mutta ikinä ei voi tehdä kerralla valmiiksi asti. Ties miten paljon keskeneräisiä töitä minullakin lojuu kaapeissa, nyt sain kuitenkin yhden valmiiksi. Tai lähes, pieni kirjonta juttu puuttuu nenän alta. Tämän tekemisen aloitin joskus kesällä.
357207.jpg

Korttigalleriasta
tilasin vähän 3D kuvia ja ääriviivatarroja, oikealla alhaalla olevat kolme arkkia ovat kaupanpäällisiä. Kiitos niistä Maiju!
357206.jpg
Meidän Onni kissa kävi tänään eläinlääkärillä ja nyt se makaa lähes tiedottomana nukutuksen jäljiltä, kävi kyllä jo hereillä mutta säälittävä näky on. Viedessäni sitä aamulla se teki allensa ja itki kauhuissaan, siinä oli itsellänikin itkussa pitelemistä kun väsyneenä yön valvonneena aamulla vein sitä sinne (olin töissä). Voi kissa parka mitä ne ihmiset keksivätkin! Ohjeet tuli että illalla vasta ruokaa kun se itse tajuaa mennä ruokakipolle. Ja että kastroitu kissa lihoo helposti jos ei tarkkailla paljonko se syö.